Nytt

Piratene slipper CD

Vi har vært i MixMaster Studio, og Piratene har brukt et par ettermiddager der for å spille inn noen av låtene fra repertoaret vårt. Og det blei det en CD av!

Kåver på CD

Og faktisk er vi veldig fornøyd med resultatet! Det aller meste fra studiosesjonene er beholdt som vi spilte det inn - LIVE i studio - og det synes vi høres i det ferdige resultatet.

Vi har tatt noen valg når det gjelder lydbildet. Det er mye dynamikk her, mye mer enn det som er vanlig på innspillinger i dag, nå som musikk skal kunne spilles av på alle mulige plattformer. Så kanskje høres det litt rått og upolert ut til tider, med Philips fete gitarlyd som fyller opp i lydbildet, men det er sånn vi ville ha det. Vi er inspirert av gammel musikk, og vi liker det gamle lydbildet med masse dynamikk. Og vi tror det er noen andre der ute som liker det også.

CD bak

Og låtene vi spilte inn er noen av de vi sjøl er glade i å spille. Noen har vært med oss veldig lenge, andre, som "Tea For One", dukka opp rett før vi spilte inn. Vi synes dette lyder som "Philips Pirater" lang vei, selv om musikken er hentet fra ganske forskjellige deler av rocken. Forhåpentligvis vil de som hører på dette også oppleve at det er en helhet, og forhåpentligvis liker de hvordan vi har håndtert materialet.

Det er mulig å bestille CDen fra oss, for den latterlige pris av kroner 100. Alle sporene ligger ute på denne sida, under "Lydopptak", men selvfølgelig i komprimert mp3. Vil du oppleve den gode lyden på skiva kan du sende en bestilling på epost til piratene@philipspirater.com .